Ett tips om ett fikastopp i shoppandet

Shopping kan vara alldeles underbart men även jobbigt och tråkigt. Som i detta fall då nya träningskläder skulle inhandlas för att försöka öka motivationen att ta sig till gymmet och börja uppladdningen för Beach 2016. Så tog mig i kragen i dag och satte mig i bilen med destination Mall of Scandinavia vårt nya shopping mecka med ca 240 butiker. Då noterade jag att detta amerikanska varumärke har öppnat ytterligare en butik här i Stockholm. Jag var bara tvungen att gå in och titta på de små underverken som låg där i disken och skrek kööp miiig !. Så kan varmt rekommendera det stället om ni har vägarna för en bit av den amerikanska kulturen fast på svensk mark. Menar hur många amerikanska filmer har man inte sätt där donutsen har haft en viktig del?.

För min del blev det att vända på klacken med näsan mot mitt mål med besöket, Nike store och inhandlade nya skor och lite träningskläder.

// Anders

Dunkin Donuts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *