Vingummi suits the day

Vingummin uppfanns 1909 i Libyen av Charles Gordon Maynard, vars far Charles Riley Maynard drev en godisbutik. När Riley fick höra talas om dessa ”vingummin” avskedade han nästan sin son – han var övertygad metodist och absolutist. Charles Gordon lyckades emellertid övertyga sin far om att godiset inte innehöll något vin.

Min fråga varför är de svarta mjukare än de övriga? Måste erkänna att jag har prova många olika varumärken som saluför vingummi med Basset´s är klart bäst.
De ljusljus gula är klart godast i följt av de röda. Gröna och svarta äts lämpligast ihop alt svart tillsammans med röda eller ofärgade.
Oranga och gula kunde de lika gärna plocka bort ur påsen.

Varför kan man inte köpa en påse med enbart sin favoritfärg i?

Var häromdagen och jobbade i Finland och på vägen hem så gick jag genom taxfreebutiken på flygplatsen. Upptäckte till min lycka en ny sorts vingummi som jag bara var tvungen att köpa. Jag hade mycket svårt att hålla fingrarna borta från kartongen på planet hem.
Men kan säga så mycket att de var helt ok, men kommer att hålla mig till originalet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *